DE VÂNZARE Casă, Vir, Dalmatia, Croatia, Miljkovica

DE VÂNZARE - Cod. 43042

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 70 m²
  • Camere: 3
  • Podea: -

Casa renovata de vanzare de catre proprietar pe insula Vir, la doar 80 de metri de mare. Insula Vir este situată în Dalmația de Nord, la aproximativ 24 km de Zadar. Insula este legată de continent printr-un pod care poate merge liber non-stop. Plaja cu pietriș la capătul străzii, accesibilă cu 2 minute de mers pe jos. Proprietatea este o jumatate de casa semidecomandata, despartita prin garduri, complet separata, separata. Proprietatea este situata pe un teren independent de 183 m2, cu o terasa mare, nou construita, umbrita de 24 m2, cu parcare pentru 2 masini.

Casa are living, sufragerie si bucatarie, doua dormitoare, o baie cu dus, si o camara. Puteți ieși pe terasa spațioasă din ambele dormitoare. În spatele casei este o cameră de depozitare.

Clădirea a fost renovată în două etape. In 2016 au fost montate noi usi stradale si ferestre din lemn, iar hidroizolatia si termoizolatia acoperisului plat a fost renovata impreuna cu beton de inchidere. După aceea, baia a fost complet renovată, precum și rețeaua sanitară. Totodată, camerele au primit un nou înveliș, au fost montate noi uși din plastic și ferestre cu jaluzele în camere și baie. Cladirea este dotata cu aparate de aer conditionat. Imobilul a fost extins cu o terasa acoperita spatioasa de 24 m2 mobilata cu gratar incorporat si mobilier confortabil. Proprietatea este deosebita prin faptul ca dispune de canalizare independenta de apa potabila si canalizare racordata la reteaua de utilitati publice. Casa semidecomandata dispune de alimentare cu energie electrica independenta si contor electric. Cladirea este in stare excelenta din punct de vedere structural si tehnic.

Pretul include intreaga dotare si mobilierul modern al casei.

Clădirea a fost un loc popular de vacanță de ani de zile, cu oaspeți care se întorc și case pline pe tot parcursul sezonului. Dacă este necesar, poate fi eliberat în continuare ca cazare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB