DE VÂNZARE 2 camere, Solin, Dalmatia, Croatia, Antuna Gustava Matoša

DE VÂNZARE - Cod. 43853

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 52 m²
  • Camere: 2

Vă prezentăm un nou proiect în construcție numit Mala Matoševa, situat pe strada liniștită Matoševa, care se întinde de la hipermarketul Tommy spre Mravinci. In imediata apropiere se afla toate facilitatile cheie precum o scoala primara, o gradinita, centrul comercial Salona Mall,... ceea ce face ca aceasta locatie sa fie extrem de potrivita pentru familii si indivizi care cauta practic in viata de zi cu zi.

Cladirea, construita dupa cele mai inalte standarde, se intinde pe patru etaje - subsol, parter, etaj si mansarda, care sunt legate intre ele printr-o scara. Va oferim sase apartamente cu doua camere cu dimensiunile de 44 m² si 52 m², perfect amenajate astfel incat fiecare metru patrat sa fie folosit la maximum. Fiecare apartament include bucatarie open space, sufragerie si living, hol, doua dormitoare, baie si balcon sau terasa, iar fiecare apartament vine cu propriul loc de parcare in garaj (achizitie obligatorie).

Clădirea a fost proiectată pentru a obține un certificat energetic de clasa A, care garantează costuri reduse de întreținere, iar echipamentele de înaltă calitate și detaliile de finisare atent selectate sunt furnizate pentru a crea un spațiu de locuit confortabil și funcțional.

Investitorul, cu mulți ani de experiență și peste 400 de apartamente vândute cu succes în zona Solin, aduce cu el o istorie de clienți mulțumiți, oferind un plus de siguranță și încredere viitorilor proprietari de apartamente în acest proiect.

Având în vedere emiterea actuală a autorizației de construcție, se preconizează ca lucrările să înceapă la începutul anului 2025, urmând ca finalizarea planificată să fie la sfârșitul anului 2026.

Rezervări deschise pentru apartamente!

Apartament cu două camere - 44 m² - 160.000 EUR
Apartament cu două camere - 52 m² - 185.000 EUR

*Achizitionarea unui loc de parcare in garaj este obligatorie, al carui pret se calculeaza conform listei de preturi legale valabile si nu este inclusa in pretul mai sus mentionat al apartamentelor.

Deținerea unei persoane juridice (TVA inclus în preț, fără taxe suplimentare pentru client)
Cumpărătorul plătește un comision de agenție în valoare de 3% din prețul de achiziție convenit + TVA

*Informații suplimentare despre proprietate, locația exactă și vizualizarea acesteia sunt posibile după semnarea Acordului de mediere cu agenția, care este în conformitate cu Legea privind protecția datelor și Legea privind medierea imobiliară.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Areola d.o.o.
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB