DE VÂNZARE 3 camere, Solin, Dalmatia, Croatia, 21210 Solin

DE VÂNZARE - Cod. 43832

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 75 m²
  • Camere: 3
  • Starea clădirii: New building

Solin, Arapovac - Apartament cu trei camere cu terasa pe acoperis

Vand apartament cu trei camere la etajul 1 al unui bloc de locuinte, orientare: nord - sud - vest.

Apartamentul, cu o suprafață totală de 75,99 mp, include un hol de intrare, o bucătărie open space cu o sufragerie și un living, trei dormitoare, o baie și o toaletă suplimentară. Livingul duce la două balcoane - unul de 8,80 m² și celălalt de 3,64 m². Suprafața totală netă utilă a apartamentului este de 79,10 mp.

Un avantaj deosebit al acestui apartament este terasa asociată pe acoperiș de 77,75 m² (19,43 m² cu coeficient), care oferă un loc perfect pentru relaxare și bucurie de aer liber. Această terasă spațioasă vă permite să vă creați propriul colț în aer liber, ideal pentru întâlniri cu familia și prietenii.

Apartamentul dispune si de un loc de parcare exterior de 12,5 m² (2,5 m² cu coeficient), ceea ce imbunatateste si mai mult confortul vietii de zi cu zi.

PRET: 303.090 EUR

Plata se face în avans, cu posibilitatea unei plăți unice în numerar sau prin plăți în etape conform acordului. Nu sunt posibile achiziții prin credit. Investitor: persoana fizica.

*Cumpărătorul plătește impozit pe vânzări imobiliare.
*Cumparatorul plateste un comision de agentie in valoare de 3% din pretul de achizitie agreat + TVA

DESPRE PROIECT:
Se pregătește un bloc modern de apartamente, care va îndeplini cele mai înalte standarde de confort, calitate și estetică. Proiectul include trei unități rezidențiale și o unitate de afaceri. Există un apartament cu trei camere la parter, precum și un spațiu de birouri, în timp ce două apartamente cu trei camere sunt situate la primul etaj.

Intrarea în clădire este proiectată dinspre nord, prin parter, iar comunicarea între etaje este posibilă printr-o scară în serpentină care duce la nivelurile superioare.

O atenție deosebită a fost acordată fiecărui aspect al construcției, cu accent pe calitatea materialelor și eficiență energetică ridicată, cu scopul de a obține clasa A a certificatului energetic. Materialele folosite au fost alese după cele mai înalte standarde, oferind siguranța și confortul cerut de locuințele moderne - de la ceramică modernă la sisteme de încălzire prin pardoseală și tâmplărie PVC de înaltă clasă.

Locația oferă proximitate față de toate facilitățile importante - școala elementară, grădiniță, magazine, stația de autobuz și centrul orașului Solin, ceea ce o face o alegere ideală pentru viața de familie, cu conexiuni excelente cu orașul și zona înconjurătoare.

În ceea ce privește emiterea actuală a autorizației de construire, este de așteptat ca lucrările să înceapă în ianuarie 2025, cu finalizarea planificată la jumătatea anului 2026.

*Informații suplimentare despre proprietate, locația exactă și vizualizarea acesteia sunt posibile după semnarea Acordului de mediere cu agenția, care este în conformitate cu Legea privind protecția datelor și Legea privind medierea imobiliară.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Areola d.o.o.
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB