DE VÂNZARE Casă, Sutivan, Dalmatia, Croatia, Zvaniska

DE VÂNZARE - Cod. 33389

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 630 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

În Sutivan, pe insula Brac se vinde o casă frumoasă, decomandată, cu piscină. Casa este situată pe un teren cu o suprafață totală de 630 m2, cu o suprafață totală de 100 m2 care se întinde pe două etaje, parter și etaj.
Casa are o grădină mare, bine întreținută, cu piscină, iar în jurul piscinei sunt plantate ierburi mediteraneene (lamaie, măsline, smochine, palmieri, lavandă, ..), iar atmosfera este cu adevărat neprețuită.

La parter există un apartament cu un dormitor cu intrare separată, terasă și living. La primul etaj există un apartament compus dintr-o bucătărie, sufragerie, living, baie, două dormitoare și o terasă cu vedere la mare.

Casa este în stare excelentă, complet mobilată și utilată, ideală ca o casă familială sau pentru o închiriere de turism. Există posibilitatea de a îmbunătăți podelele de la mansardă.

Casa are un loc de parcare pentru 2 mașini.

Sutivan este situat în partea de nord-vest a insulei Brač. Clădirile lui Sutivan datează din vremea lui Dioclețian. Sutivan este cunoscut pentru ospitalitatea sa și pentru numeroasele plaje cu pietriș, unde mulți turiști găsesc pace în timp ce se relaxează cu aromele mediteraneene și se bucură de marea cristalină. Numeroasele trasee amenajate prin munți vechi de măslini și podgorii oferă oportunități de relaxare atât pentru pietoni, cât și pentru bicicliști.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB