DE VÂNZARE Vilă, Stubičke Toplice, Krapinsko-Zagorska, Croatia, Bregovita 32 Stubičke Toplice

DE VÂNZARE - Cod. 36300

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 370 m²
  • Camere: 12
  • Podea: 1

Totul în Europa este la ușă cu casa ta de vis care se află la periferia capitalei Zagreb și aeroportul internațional aflat la numai 33 km distanță. Este o casă de 370 mp înconjurată de peisaje montane frumoase, plus podgorii și livezi cu stațiunea de schi Sljeme, aflată la 12 km distanță. Satul se află la 10 minute de mers pe jos de pe deal din proprietatea unde se află Jezerčica, baia termală și centrul de sănătate pentru recreere. Există, de asemenea, magazine, cafenele, restaurante, transport public ...

Aceasta este o casă cu două dormitoare și 3 băi, dormitorul principal este situat la etaj, cu o baie mare cu gresie italiană și șemineu mare din lemn. Există potențial pentru 2 camere suplimentare care au fost folosite pentru camera de exerciții. La parter veți găsi un alt șemineu din lemn de sticlă încălzind un salon, o zonă de luat masa și o bucătărie. De asemenea, situat la parter este o spălătorie, baie cu duș. o intrare mare și un garaj dublu cu uși electronice de rulare. Fiecare fereastră va avea o vedere magnifică asupra peisajului natural, inclusiv o vedere în aer liber de la 3 balcoane mari, unde veți găsi intimitate și liniște.

Proprietatea este amplasată pe un teren frumos întreținut de 3000 mp, care este securizat complet cu un gard pentru a spori intimitatea acestei proprietăți.

Deoarece această proprietate destul de mare există oportunități magnifice de a conduce o afacere de acasă sau de la un restaurant. Terenul poate fi, de asemenea, utilizat pentru plantarea unui fruct forestier, cum ar fi afine.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB