DE VÂNZARE Vilă, Krapina, Krapinsko-Zagorska, Croatia, Mihovljan 391

DE VÂNZARE - Cod. 42797

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 135 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 1

Zagorje croat - partea centrală a acestei regiuni idilice, în orașul Mihovljan de lângă Krapina, pe un frumos deal Zagorje de la care priveliștea ajunge până la munții sloveni!

Aceasta casa este mobilata si are 3 apartamente de inchiriat (inchiriere apartamentul sau intreaga casa in weekend).
Suprafata totala 130 m2, terasa 45m2. Este situat la 500 m deasupra nivelului mării, în total 4000 m2 de teren cu 50 de pomi fructiferi, din care 1000 m2 este pădure de pini. Fiecare apartament are bucatarie, baie si balcon, fiecare pentru 2 persoane.

Capacitatea totală a casei este de până la 25 de persoane. Daca vrei sa scapi din agitatia orasului, din obligatiile de afaceri si vrei sa scapi complet de stres, aceasta casa cu 3 apartamente este locul ideal pentru fiecare weekend sau sejur mai lung.

Oferă, de asemenea, posibilitatea de a continua cu afacerea bine înființată de închiriere pentru diverse sărbători de burlac, petreceri de burlac, zile de naștere, confirmări și nunți mai mici.

Această casă este o locație turistică excelentă, care ademenește prin amplasarea și spațiul său ca loc perfect pentru sărbători sau întâlniri de afaceri de până la 25 de persoane, deoarece întregul spațiu este format dintr-o terasă interioară mare cu cuptor pentru pâine, o bucătărie, o cameră pentru întâlniri de afaceri cu o cafenea modernă. Contine trei apartamente si 4 camere duble, si poate fi un loc perfect pentru petreceri mai mici, zile de nastere, petreceri de burlac si burlac sau ca cadou pentru luna de miere...

Pe lângă întreaga casă, pot fi închiriate apartamente individuale pentru două persoane, ca o modalitate ideală de a evada din agitația orașului și de a te preda complet naturii, de regenerare în liniștea și liniștea verdelui deal Hrvatski Zagorje.

Micul centru de wellness este format dintr-o cadă cu jacuzzi, o saună, o anticameră cu șezlonguri și o zonă de relaxare. Vara, pereții de sticlă se pot deschide și vă puteți bucura de priveliștea frumoasă și de aer curat. Iarna, experiența este și mai mare, te vei bucura de saună și cada cu hidromasaj în timp ce totul afară este acoperit cu o pătură albă de zăpadă!

Zona înconjurătoare a casei are până la 4000 m2 și se întinde în jurul întregului deal, unde s-a obținut autorizația de construire, iar pe viitor se poate construi o tabără mai mică sau căsuțe de vacanță suplimentare. Suprafata totala 130 m2, terasa 45m2. Este situat la 500 m deasupra nivelului mării, în total 4000 m2 de teren, cu peste 50 de pomi fructiferi, dintre care 1000 m2 este pădure de pin pur.


De asemenea, vă putem oferi glamping și case ecologice de calitate superioară pentru turism, după designul dorit și pe care le putem pune împreună într-o vedere 3D în decurs de două zile. Casele pot fi de inchiriat sau pentru nevoi personale, iar modelele lor le puteti vedea atunci cand ne cereti o intrebare!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB