DE VÂNZARE Vilă, Šilo,Polje, Primorsko-goranska, Croatia, Braće Franolić 27

DE VÂNZARE - Cod. 41934

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 210 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 1

CASĂ FRUMOASĂ CU 4 APARTAMENTE-, Croația, insula Krk, Šilo, la 250 m de mare și plajă, într-o locație excelentă și liniștită, cu grădină mare, garaj și parcare
Insula Krk, Šilo- o casă frumoasă cu 4 apartamente / apartamente de vânzare, la doar 250 m de mare și plajă, situată într-o locație excelentă și liniștită, cu o vedere frumoasă la mare și grădină și cu o grădină mare și frumoasă , inclusiv garaj și parcare.
Casa are o suprafata utila de 210 m2 si a fost construita pe un teren de 710 m2, unde sunt 2 locuri de parcare cu un total de 3-4 locuri de parcare. Casa are o grădină frumoasă și o grădină mare plină de plante și flori mediteraneene și o terasă cu grădină și grătar în aer liber. Alaturi de casa a fost construit un garaj ca bloc separat (cu 1 loc de parcare si spatiu de depozitare pentru scule).
Casa este la doar 250 m de mare și plajă, ceea ce înseamnă câteva minute de mers pe jos, ceea ce contribuie la atractivitatea și valoarea sa.
Casa în sine este formată din parter și etaj și are un total de 4 apartamente, fiecare dintre ele având o terasă mare și frumoasă cu vedere frumoasă la mare și grădină.. La parter sunt 2 apartamente, un apartament a fost folosit ca un apartament privat al proprietarului casei și este compus dintr-o cameră mare, bucătărie, baie mare, hol, cămară și o terasă mare (aproximativ 30 m2), care este parțial acoperită și parțial descoperită. Terasa se acceseaza atat din camera cat si din bucatarie. Terasa acestui apartament este si cea mai mare terasa din casa si este foarte placuta de stat si de relaxare si are iesire directa si vedere la gradina.
Al doilea apartament situat la parter are intrare separata si este compus dintr-o camera mare si una mai mica, bucatarie, baie si o frumoasa terasa acoperita cu vedere si acces direct la gradina.
La primul etaj al casei sunt si doua apartamente. Primul apartament mai mare este format din 2 dormitoare, bucatarie, baie si o terasa frumoasa si mare de aproximativ 17 m2 cu vedere la mare si gradina. Al doilea apartament mai mic este format din 2 dormitoare (unul mare si unul mic), bucatarie, baie, hol si terasa mare cu vedere la mare si gradina.
In spatele casei se afla o alta terasa de gradina cu gratar iar gradina este plantata cu plante mediteraneene (maslin, oleandru, mirt, dafin) si este luminata noaptea pentru a crea o ambianta romantica si placuta. De asemenea, în spatele casei se află o cisternă mai mare, care după introducerea alimentării locale cu apă a actualului proprietar este folosită pentru udarea grădinii, dar poate fi reconstruită și reutilizată conform dorințelor clientului.
Casa are alimentare locala cu apa, curent electric, antena parabolica, conexiune telefonica si este dotata cu aer conditionat si se vinde mobilata. Pe parcela se afla un garaj care este o cladire separata si este inclus in pret.

Casa este o investitie foarte atractiva, ideala pentru inchiriere sezoniera cu o afacere de inchiriere bine infiintata cu o ocupare excelenta a apartamentului de 5 luni pe an si preturi mari de inchiriere. Casa poate fi folosita si ca casa de vacanta pentru o familie mai mare. În casă, proprietarul petrecea 6 luni pe an într-una dintre unitățile locative, care era folosită ca spațiu de locuit privat. Două unități rezidențiale (două apartamente), una la parter și cealaltă la etaj, sunt legate printr-o scară interioară, astfel încât pot fi folosite ca apartamente separate dar și pentru o singură familie.


Imobilul este vândut direct de proprietarul unității, fără intermediar, astfel încât cumpărătorul nu plătește un comision de agenție intermediarului în timpul achiziției și este de acord asupra tuturor condițiilor de vânzare direct cu proprietarul unității. Proprietarul unității garantează (garantează) cumpărătorului documentația de proprietate corespunzătoare: certificat de proprietate, autorizație de construcție și utilizare, fără nicio grevare sau grevare asupra proprietății, precum și transferul corect al proprietății.
Ne puteti contacta direct pe mail sau pe telefonul nostru mobil: 385 91 94 23 143 sau fix: 385 01 6526 815

Casa este situată la doar 250m de mare și plajă, la care se poate ajunge în câteva minute pe jos, ceea ce îi adaugă atractivitatea și valoarea.
Proprietatea se afla pe o strada linistita inconjurata de verdeata si in fata ei se afla un parc. Un avantaj suplimentar al amplasării acestei proprietăți este că în fața acesteia există un parc și zone verzi și niciun alt obiect, astfel încât intimitatea proprietății este posibilă. Casa este, de asemenea, aproape de centrul satului, iar cel mai mare magazin din sat este la doar câteva minute de mers pe jos de casă.
Ne puteți contacta direct prin e-mail sau pe telefonul nostru mobil: 385 91 94 23 143 sau la numărul nostru din Zagreb: 385 01 6526 815
Imobilul este vândut direct de proprietarul unității, fără intermediar, astfel încât cumpărătorul nu plătește comision de agenție intermediarului în timpul achiziției.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB