DE VÂNZARE 2 camere, Rijeka, Primorsko-goranska, Croatia, Tihovac 4

DE VÂNZARE - Cod. 42953

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 51 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 7

Un apartament de vanzare intr-o locatie atractiva (CRIMEA) cu vedere la mare pentru 160.000 euro.
Apartamentul este situat pe strada Tihovac nr. 4
Apartamentul este la etajul 7 dintr-un total de 11 etaje.
proprietate 1/1 (fără grevare)

Apartamentul se afla intr-o locatie extrem de buna daca esti in cautarea unui loc de locuit sau daca planuiesti sa investesti in imobiliare cu scopul de a genera venituri pasive.

Se vinde apartament clasic cu doua camere (numarul 34) in suprafata de 51,10 m2. Apartamentul este situat la al 7-lea dintr-un total de 11 etaje, iar apartamentul oferă o vedere minunată asupra Golfului Kvarner, Rijeka și Opatija. Orientarea apartamentului este sud-vest. Apartamentul este compus din hol, camara, bucatarie, living mare si balcon inchis (loggia), dormitor si baie. In cadrul logiei (balcon) se afla o alta camera de depozitare a lucrurilor, apartamentul dispune si de lemne. Există o parcare publică în fața clădirii, unde puteți găsi un loc de parcare aproape în orice moment al zilei, iar direct la intrarea în clădire este 1 loc pentru persoanele cu dizabilități.

Apartamentul a fost inchiriat, dar acum este disponibil si se poate muta imediat, insa daca vrei un aspect mai modern, are nevoie de renovare. Tâmplăria din apartament a fost înlocuită parțial (în 2018 a fost montată o fereastră PVC în bucătărie, care este mai rezistentă la valuri de furtună decât ferestrele obișnuite din PVC, astfel încât în zilele cu vânt aerul să nu sufle prin fereastra Streamline 76 - Salamander Uw(W/m2K) 1,12, ultratherm 40Th 40Th., în timp ce geamul din PVC s-a înlocuit (W/m20K). în 2021 și are o jaluză care poate fi ridicată folosind un motor electric.)
Au fost instalate apometre separate în bucătărie și baie, astfel încât apa să fie plătită în funcție de consum.
In apartament s-a instalat gaz de oras, dar este folosit doar pentru gatit (nu exista energie), existand posibilitatea de a instala centrala termica pe gaz.
Contorul de energie electrică este cu două tarife.
Incalzirea este pe lemne iar deschiderea pentru montarea sobei este in living si bucatarie (in prezent soba face parte din bucatarie).
Cladirea are fatada noua si certificat energetic de categoria B, iar apartamentul este usor de incalzit iarna sau racoros vara si este confortabil de locuit.
Nu există umezeală, gândaci sau surprize similare în apartament care să nu poată fi observate cu ușurință la vizualizarea apartamentului.
Cladirea este extrem de bine intretinuta, sunt instalate camere in jurul si in cladire precum si in lifturi, se curata periodic astfel incat sa miroase placut, are 2 lifturi si este administrata de Rumat d.o.o.
Rezerva comună este de 47,52 euro pe lună.
În clădire este o atmosferă plăcută printre vecini, iar la etajul propriu-zis vecinii sunt calmi și predomină relațiile de bună vecinătate.
Există un loc de joacă pentru copii la intrarea în clădire, în timp ce alte 2 locuri de joacă pentru copii sunt situate la 50 m de proprietate. Toate locurile de joacă sunt vizibile din balcon/logie, ceea ce este practic pentru familiile cu copii.

In imediata apropiere a apartamentului se afla:

- Stadionul Orient (6 minute de mers pe jos)
- Centrul Spitalului Clinic Sušak (7 minute de mers pe jos)
- campusul universitar din Trsat (9 minute de mers pe jos)
- Centrul turnului Rijeka (11 minute de mers pe jos)
- o macelarie, brutarie, farmacie, salon de coafura, cateva cafenele, benzinarie INA, in timp ce supermarketul Plodine este situat la 10 minute de mers pe jos / 4 minute cu masina)
- mai multe plaje Prva Plaža, Sablićevo (15 minute de mers pe jos)


Obiective turistice și localități
- Castelul Trsat (21 min de mers pe jos / 4 min cu masina)
- Biserica Maicii Domnului din Trsat (17 min de mers pe jos)
- Parcul Eroilor (13 minute de mers pe jos)
- Promenadă și punct de belvedere Sveti Križ (8 minute cu mașina)

Distanța de la centrul orașului Rijeka este de 2 km (5 minute cu mașina).

Plajele de promenadă și Kostrena (Žurkovo, golful Svežanj, plaja pentru câini Dorićići, plaja Kostrena la 11 minute cu mașina)

Centrul Astronomic Rijeka (8 minute cu mașina)

Opatija (19 km / 20 min cu mașina)

In apropiere de apartament (la cateva minute de mers pe jos sunt statii de autobuz cu mai multe linii frecvente)
- Linia 2 Trsat – Srdoči
- Linia 7 Gornja Vežica – Turkovo
- Linia 8 (Trsat) - Campus – Torpedo
- Linia 6 Podvežica - Novo naselje
- Linia 7a Sveti Križ – Hosti

Tot in apropierea proprietatii se afla mai multe gradinite la 5-7 minute cu masina (6-7 gradinite, vezi harta google atasata cu fotografii) si cateva scoli primare.

Clădirea este situată într-o zonă acoperită de o rețea optică și este posibilă introducerea internetului optic de mare viteză.

Dacă intenționați să utilizați proprietatea în scopul obținerii de venituri pasive, chiria lunară sau chiria zilnică sub formă de apartament este potrivită pe tot parcursul anului. Apartamentele Tihovac 1 etc sunt deja situate la adresele vecine...

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB