DE VÂNZARE Clădire, Fužine, Primorsko-goranska, Croatia, Lokve

DE VÂNZARE - Cod. 42523

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 429 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 2

De vânzare este o clădire interesantă în cea mai căutată zonă continentală croată în mod tradițional - Gorski kotar. Proprietatea în cauză este frumos integrată chiar în centrul frumosului oraș Lokva. Suprafața totală a acestei clădiri comerciale și rezidențiale unice în multe privințe este de 429 m2, 143 m2 pe etaj.
In aceasta zona, noii proprietari pot amplasa si amenaja foarte functional diverse facilitati pentru locuinte si/sau catering. Proprietatea este liberă și complet golită de mobilierul folosit anterior. Se pot organiza aproximativ 10 locuri de parcare in curtea alaturata de 134 m2. loc de parcare in proprietate. In plus, nu este de prisos sa adaugam ca fatada cladirii are o orientare buna care ofera o priveliste placuta catre strada si cartierul mai apropiat al asezarii asociate. Acest imobil este proprietatea unei persoane fizice, de aceea cumpărătorul este obligat să plătească impozit pe vânzări în valoare de 3% la transferul dreptului de proprietate pe numele său. Vânzătorul imobilului garantează cumpărătorului actele de proprietate corespunzătoare și posibilitatea înscrierii rapide a dreptului de proprietate asupra imobilului în cauză în cartea funciară. Ne va face plăcere să vă primim și să vă servim și să vă asistăm în timpul transferului dreptului de proprietate asupra apartamentului și transferului facturilor de energie electrică și utilități pe numele dumneavoastră.
Cu siguranță trebuie remarcat faptul că, dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă odihniți sufletul și să vă bucurați de intimitatea care este atât de greu de găsit astăzi, Lokve este un loc grozav pentru dvs. Situat în inima orașului Gorski Kotar, acest loc idilic este un adevărat paradis pentru toți cei care doresc să-și reîncarce bateriile în aer curat, cu ciripitul păsărilor, mirosul de ierburi aromatice în aer și liniștea care nu este întreruptă de zgomotul din trafic sau lucrări de construcție în cartier.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB