DE VÂNZARE Vilă, Maslinica, Island Solta, Croatia, Domovinskog rata 76

DE VÂNZARE - Cod. 39403

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2
  • Starea clădirii: Excellent

Frumoasă vilă complet mobilată de vânzare de 150 m2 pe două etaje cu piscină privată, situată într-o locație liniștită în coasta Adriatică a Croației, pe insula Solta, satul Maslinica, în apropiere de orașul Split și cel mai apropiat aeroport Split, la numai 25 km distanță, numai La 250 m de mare. Este situat pe o suprafață de 420 m2 și se întinde pe două etaje și oferă vedere la mare. Parterul este format dintr-o bucătărie cu sufragerie, living, baie, cămară (2 m2) și încăperi suplimentare de 12 m2. Livingul iese pe o terasă spațioasă de 30 m2 cu șemineu în aer liber și piscină. La primul etaj sunt trei dormitoare, baie și două balcoane. Casa este complet mobilată și utilată (TV SAT, aer condiționat, piatră segetică, bucătărie completă cu mașină de spălat vase) și, astfel, este de vânzare. Grădina frumos decorată este pavată cu piatră Benkovac și are o piscină de 6 x 3 M. Această casă are un drum de acces pe asfalt și două locuri de parcare. Proprietatea este clasificată cu 3 stele, iar casa este de obicei închiriată și are rezultate excelente. Accesați site-ul nostru web: www.villamaslinica-solta.com. Pentru alte fotografii complete și toate informațiile, vă rugăm să ne rugați să nu ne solicitați. Îl vând ca proprietar fără intermediari și nu există comision de vânzare. Mob: +385915226232 (WhatsApp / Viber).
450.000,00 €. Prețul nu este fixat.

O minunată casă de vacanță în familie, cu piscină, „Villa Maslinica”, este situată într-o parte superioară a așezării, departe de zgomotul destinațiilor turistice aglomerate, ceea ce o face ideală pentru petrecerea timpului liber și odihnă.

Vila este complet utilată și a fost renovată recent (2018). Este potrivit pentru familiile cu copii și grupuri de până la 7 persoane.

Toate camerele sunt duble și sunt situate la primul etaj, care este cu aer condiționat. Băile comune cu cabine de duș sunt situate la parter și la primul etaj.

Camera de zi cu TV prin cablu și Wi-Fi este situată la parter. Copiii și adulții vor fi încântați de spațiul de lângă piscină, unde pot juca tenis de masă și darts electrice, toate ascultând muzica din sistemul Hi-Fi.

De asemenea, vă puteți bucura de grădină, terasa mare și piscina deschisă (apă obișnuită, neîncălzită). Pentru a vă bucura de mâncare la umbra terasei, puteți folosi grătarul împrejmuit.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB