DE VÂNZARE Teren construibil, Hvar, Stari Grad, Split, Croatia, Ambroza Bodlovića 9, 21450 Hvar

DE VÂNZARE - Cod. 43870

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 2648 m²
  • Camere: -
  • Podea: -

Introducere:
De vânzare este o ofertă rară pentru un teren de construcție frumos și mare în orașul Hvar. Este unul dintre ultimele terenuri de construcție cu vedere la mare din golful orașului Hvar.

Insula Hvar:
În ultimii ani, Hvar a devenit din ce în ce mai popular datorită plajelor sale pitorești din Marea Adriatică, climei mediteraneene, bucătăria diversă, ofertele turistice și viața de noapte plină de viață.

Hvar este una dintre cele mai frumoase insule de pe coasta Adriaticii. Această proprietate oferă șansa de a se stabili într-una dintre cele mai atractive locații din Europa. Pe partea de sud a insulei există multe activități de agrement, cum ar fi alpinism, ciclism, drumeții, scufundări sau surfing.

Locația proprietăților:
Proprietatea este situată în sudul orașului Hvar pe insula Hvar din Dalmația, Croația. Poziția ușoară pe deal oferă o vedere frumoasă asupra golfului, orașului și insulelor Pakleni din apropiere. Este la aproximativ 5 minute cu mașina de portul Hvar. Puteți ajunge la port sau în centrul orașului în aproximativ 10-15 minute. Plaja și portul pentru bărci mai mici sunt practic la ușa ta - la doar 1-3 minute de mers pe jos.

Locația oferă un amestec ideal de liniște și apropiere de tot ceea ce este important. Situat la marginea orașului, stai departe de agitație, dar datorită dimensiunii compacte a orașului Hvar poți ajunge rapid la toate destinațiile importante. Marea nu este departe, iar seara te poți bucura de priveliștea frumoasă a golfului în liniște și pace. Dacă doriți, puteți ajunge pe jos sau cu mașina în centru în doar câteva minute pentru a experimenta viața de noapte, barurile și trăsăturile culinare din Hvar.

Plan de etaj:
Pentru clarificări, vă rugăm să vedeți schița planului de etaj din imagini.

Proprietatea este impartita in doua zone. Cea mai mare parte acoperă 2191 m² și se poate ajunge pe mai multe poteci. De asemenea, o stradă îngustă duce direct la intrarea principală. Pe această proprietate există și o casă, dar a fost nelocuită de mult timp și, prin urmare, nu este imediat utilizabilă.

A doua parte este un teren separat de 457 m² în imediata apropiere. Locația sa direct pe o stradă îl face ideal pentru construirea unui garaj.

Posibilitati:
În trecut, proprietarul avea un plan elaborat pentru a fi construite 3 vile pe proprietate. O schiță a acesteia o găsiți în imagini. Ilustrația are scopul de a oferi o perspectivă mai bună asupra dimensiunii proprietății și a posibilităților care ar putea fi realizate. (Vă rugăm să rețineți: ilustrația nu arată terenul separat care ar fi potrivit pentru un garaj.) Proiectul a fost, de asemenea, depus și a primit autorizație de construire, dar nu a fost implementat.

Diverse:
Aceasta este o vânzare privată fără comision de broker.

Proprietatea este, de asemenea, potrivită ca investiție imobiliară, deoarece, cel mai probabil, va continua să crească în valoare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB