DE VÂNZARE Hotel, Labin, Istria, Croatia, Titov Trg 3/1

DE VÂNZARE - Cod. 41531

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 575 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 3
  • Starea clădirii: Excellent

Alama, marmura și stejarul sunt caracteristicile acestei proprietăți. Situat în piața principală a orașului vechi Labin (oraș medieval fermecător de pe deal). Proprietatea are 8 camere fiecare cu baie proprie. La parter există un hol de intrare cu recepție, lounge bar, toalete (doamnelor și bărbaților), restaurant și bucătărie. Cele 2 terase din spate oferă vederi impecabile la Marea Adriatică. La subsol se afla o bucatarie de pregatire, toalete pentru angajati, dulap angajat, birou si spatiu de depozitare de 65 mp. Există și o pivniță suplimentară. Proprietatea din jur este de 450 mp pe vârful dealului.

Afacerea funcționează în prezent pentru camere pentru dormit, lounge bar și bistro. Deschis 12 luni pe an.

Clădirea Originală a fost construită în anii 1800, în 1960 a primit o renovare și cel mai recent (2018) întreaga clădire a fost renovată de sus în jos: linii electrice noi, linii sanitare, încălzire/răcire, rezervoare de apă caldă, sistem de sprinklere, pardoseală. , iluminat, bai, mobilier la comanda. Design meticulos, cu mare atenție pentru detalii. Aspect clasic cu funcții moderne.

În prezent camerele pot găzdui 20 de oaspeți, locuri în interior 40 de oaspeți, locuri exterioare pe terasă din spate 40 de oaspeți

Există potențialul de a închiria terasa Loggia din față și, de asemenea, ar putea un lounge suplimentar pe acoperiș cu locuri pentru peste 50 de oaspeți (care face parte din proprietate)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB