DE VÂNZARE 3 camere, Privlaka, Zadarska županija, Croatia, Put Mletka 74

DE VÂNZARE - Cod. 36981

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 60 m²
  • Camere: 3
  • Podea: prizemlje/suteren

Vindem un apartament cu 3 dormitoare (3 dormitoare + sufragerie) cu vedere la mare, într-o clădire modernă cu 8 apartamente, în Privlaka (Škrapavac), în orașul istoric Nin și la numai 15 km.ad Zadar.
Apartamentul este luxos, mobilat complet, imediat pentru a se deplasa, a trăi sau a petrece, este situat în semidecomandat într-o clădire modernă, luxoasă construită cu materiale de înaltă calitate și de calitate în 2007, 200-250 de metri lungime orientată către mare, în sud, împotriva Bure . Apartamentul este cald iarna, nu este dificil sa-l incalzi, iar vara este rece, asa ca climatul rareori trebuie folosit.
Suprafața rezidențială, curată, este de 50 pătrat + 40 de terase pătrat (coeficientul 0.25).
Bucătăria este complet echipată cu toate aparatele și aparatele, un nou frigider, nap, placă de inducție, frigider, aparate, o farfurie Zepter, tacâmuri.
Sufragerie cu masă și scaune, living cu canapea extensibilă nouă pentru trei persoane, regal, cabinet nou, TV, home cinema, aer condiționat ...
Dormitor dormitor mare cu pat, saltele de înaltă calitate, dulap, dresser, TV.
Pătuț copil cu pat extensibil pentru 2 copii, TV.
Cu cât este mai mare camera pe care o folosim în prezent pentru a stoca lucruri.
O baie mare, cu o cabină de duș cu masaj, un cazan, un dulap, un ceainic Geberit pentru nefumători și dulapuri sanitare Grohe, o mașină de spălat nouă.
Un hol cu ​​un dulap nou de pantofi.
Scara terasei, acoperita, pavata cu granit si gresie. Scarile de lemn sunt folosite ca o bucatarie de vara. Se gătește pe o mică aragaz cu gaz pe o sticlă de gaze din trei motive; pentru a păstra bucătăria potrivită, combustibilul ieftin pe gaz și, în cele din urmă, gătitul nu încălzește spațiul suplimentar al apartamentului.
Terasa, privata, frumoasa, mare, spatioasa, aerisita, cu gresie, cu 2 mese exterioare, 12 scaune rigide din metal solid, 2 scaune masive solide, leagan, 2 palmieri, duș in exterior, umbra naturala a copacilor Melije. 40 de metri pătrați cu vedere la mare ...
Toate camerele sunt pavate cu gresie de calitate de dimensiuni mari si complete, frumoase, moderne si aproape mobilate !!!
Deci, pentru ca clientul sa se mute in acest pret, au nevoie doar de lucruri personale, lasam totul, precum si 5 biciclete !!!
Clădirea este înscrisă și desenată, are un permis de construcție, un plan de pardoseală etc. Proprietatea este curată, îngrijită 1/1, gratuit, astfel încât creditul este posibil cu băncile. Conexiunile de electricitate și apă sunt individuale cu contoarele proprii.
Plaja este aproape, de nisip, cu toate facilitățile: (Konzum, Plodine, Tomy, ambulanță, farmacie 2 km distanță, magazin mic, fast-food, brutării, cafenele pe plajă) ideal pentru familii cu copii sau vârstnici. Apartamentul poate fi vizualizat într-o întâlnire pre-aranjată.
Prețul este într-adevăr cel mai favorabil pe piața croată, 79 000 e, care este de 1316 EUR pe metru QUADRATE !!!
Există posibilitatea unui acord cu privire la prețul final (corecția finală).
Sunt primul utilizator al acestui apartament care este păstrat, îngrijit, cu dragoste și căldură mobilată. Nu a fost închiriată turiștilor, numai familia mea a folosit-o.
Pentru alte informații și oferte, vă rugăm să sunați la mob.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB