DE VÂNZARE 2 camere, Zadar, Zadarska županija, Croatia, Višnjik

DE VÂNZARE - Cod. 29914

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 85 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Apartament cu doua camere pentru Cherry Orchard. Apartamentul se intinde pe doua etaje. La parter are un hol de intrare, bucatarie, sala de mese, living, baie și toaletă, iar la primul etaj sunt două dormitoare, baie si balcon. Plat cu un spatiu de depozitare, doua locuri de parcare si gradina are o suprafata utila de 85 m2 (suprafață de viață de aproximativ 69,87 m2).

Imobilul este de numai 7 unitati rezidentiale. Apartamentele sunt în construcție și va fi gata pentru a fi ocupate în decembrie 2016 Dispune de doua locuri de parcare, locuri de parcare in garaj si loc de parcare neacoperit.

In subsolul cladirii se afla o camera de depozitare, care face parte din apartament. Imobilul este conectat la rețeaua de electricitate, alimentare cu apă și canalizare. Acesta va fi instalat ferestre din aluminiu, fațadă din polistiren de 10 cm. Apartamentul va fi asigurat uși de securitate. Încălzire și răcire va fi prevăzută cu aer condiționat, un apartament va avea un coș de fum.

Cumpărătorul nu plătește impozit pe achiziționarea acestei proprietăți.
Dreptul de proprietate.

Amplasarea apartamentului este ideal pentru locuințe din cauza apropierii de toate facilitățile necesare pentru viața de zi cu zi. Livada de vișini la centrul orașului durează doar 15 minute de mers pe jos, și la fel de multe nevoi și la cea mai apropiată plajă. In apropiere se afla o scoala, gradinita, banca, oficiu postal, port, sport și recreere centru de Cherry Orchard, magazine și cafenele. În plus față de o viață de familie liniștită, The Cherry Orchard este o locatie de dorit pentru tineri, dar, de asemenea, turistii care vin la Zadar.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB