DE VÂNZARE 2 camere, Vodice, Regione di Sebenico e Tenin, Croatia, Srima

DE VÂNZARE - Cod. 35010

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 35 m²
  • Camere: 2
  • Podea: Visoko prizemlje

VODICE, SRIMA, DALMAȚIA, CROAȚIA, APARTAMENTE DE LĂCĂ MARE ȘI PLAJELE NECESARE, LOCAȚIE ATRACTIVĂ, VÂNZARE POVOLJNO

Vodice, Srima, spre vanzare apartament cu un dormitor langa plaje frumoase, suprafata totala 47,50 m2 din care numai apartament 35 m2 + loc de parcare 12.50 m2. Apartament cu o renovare mică și simplă pot fi două dormitoare. Spatiul de parcare apartinand apartamentului este situat in fata balconului acestui apartament astfel incat acesta poate fi folosit ca o terasa, nu este inclus in apartament si se indrepta spre apartament si ii apartine si o mare parte din curtea amenajata partajata.

Acesta este situat într-o zonă frumoasă din Vodice, aproape de toate facilitățile, într-un loc liniștit și într-un mediu liniștit, la un parter mare - o clădire nouă, semi-detașată, formată din parter, mansardă și mansardă, lângă hotelurile Imperial, Olympia și Olympia Sky.
Este potrivit pentru o viață continuă, pentru vacanțe sau închirieri.

Se află la 250 m de plajele și promenadele frumoase și bine organizate, precum și de plaja încălzită Muri Vruja - care are un sezon lung de scăldat și durează de la începutul primăverii până la sfârșitul toamnei.
Aproape de centrul orașului, magazine, centre comerciale, bănci, spitale, farmacie, centre de sănătate, piețe, frumoase promenade de mare, piscine, terenuri de tenis, școli, hoteluri și toate facilitățile. Este aproape de Sibenik, Zadar, Split, parcurile naționale Kornati și Krka și Vransko jezero. În Zadar și Split există și aeroporturi internaționale cu zboruri din și spre toate părțile Europei.

Se compune din sala de intrare, baie, bucatarie cu sala de mese care poate fi ingustata ca o camera de zi, dormitor conectat la sala de mese, separat separat, balcoane si spatiu de parcare. Cu o renovare mică și simplă, acesta poate fi un apartament cu trei dormitoare. Apartamentul este complet mobilat, are tamplarie PVC si aer conditionat pentru racire si incalzire. A fost amenajat anul trecut.

Documentele pentru apartament sunt îngrijite, PROPRIETATEA 1/1, FĂRĂ TERETA, eșalonată.

Vânzarea proprietarului, nu a unei agenții.

PREȚUL NU ESTE FIXAT și este posibil să fie de acord cu un cumpărător serios.

Poate fi inlocuit si pentru apartamente mai mari (subsol si mansarda sunt excluse) sau casa mai mica pe mare de aceeasi calitate cu taxa mea suplimentara.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB