DE ÎNCHIRIAT Activitate comercială, Zagreb Zentrum, Grad Zagreb, Croatia, Medvedgradska ulica

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 33990

  • Tipologie: Activitate comercială
  • Zona: 144 m²
  • Camere: 4
  • Podea: -1

spațiu atractiv și ordonat Chartered birou camera de 144 m2, în apropierea Medvedgradska Glyptotheque într-o clădire modernă decorat.
Proprietatea este compusă din 4 dormitoare, hol, strubišta, hol, toaletă, cameră de depozitare și o bucătărie la nivelul -1. Intrarea în spațiul de birouri este direct de la Medvedgradska este ideal pentru birou sau atelier, salon de infrumusetare, statie veterinara, spalatorie, coafor, precum și pentru scopuri sociale: de fitness, pilates, yoga, întâlniri, recepții, petreceri, conferinte, ateliere, depozite ...

Camera este dotată cu aer condiționat, încălzire centrală cu gaz privat. Toate conexiunile: electricitate, apa, gaz, telefon, internet. Toate contoare sunt separate. Aproape de centrul orașului și de transport public. Pret: 1000 Euro + utilitati + depozit în valoare de o chirie lunară. Locatarul plateste nici un impozit, deoarece locatorul nu este în sistemul de TVA.
Posibilitatea de a închiria și jumătate din spațiul cu plata proporțională a tuturor cheltuielilor. Chiria se plateste lunar, iar perioada minima de inchiriere este de un an.
Zona este foarte aproape de mijloacele de transport public, centru de Kaptol, teatre, magazine și alte facilități locale.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB