DE VÂNZARE Casă rustică, Fužine, Primorsko-goranska, Croatia, Zlobinsko brdo

DE VÂNZARE - Cod. 30605

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 225 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Vanzare Case (neterminată) sunt compuse din trei apartamente suprafață totală de 225 m2. Proprietatea este situată aproape de Fužina, în Żłobiński Hill, ȘI în IDEAL DE VACANTA vara si iarna ÎNTRUCÂT la mare aproximativ 30 de minute. Doar douăzeci de minute de autostradă de conducere de la râu și o oră de Zagreb EXPERIENȚĂ ședere în natură, într-o oază de vacanță liniștită și activă în natură.

Ironworks și împrejurimile lor oferă numeroase oportunități, de la drumeții și plimbări cu trăsura, înot în lac, canotaj, navigatie, surfing, canoe și prin diverse alte bărci, scufundări, pentru a utiliza diverse terenuri de sport. LJUBITELJIi adrenalina de sport pot încerca rafting, ciclism montan, alpinism, parapanta și chiar motocros. Iubitorii de cai au opțiunea de echitatie, un Bajer lac este un mediu excelent pentru traning.
 
În timpul iernii, când totul este acoperit în zăpadă, Fužine poate fi un bun punct de plecare pentru a merge la mai multe pârtii de schi din apropiere, pârtii de sanie și patinoare, cum ar fi cele din acțiunile Bey Razdolje, Mrkopalj și naturale Platak de schi.

CAVE SPRING
Cave Spring este un cadou si turistic de perle naturale Fužina și Gorski Kotar. Situat pe site-ul de gura de sondă, de-a lungul drumului Fužine-Rijeka și promenada de-a lungul lacului Bajer, ușor accesibil și foarte interesant de vizitat.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB