DE VÂNZARE Vilă, Vir, Zadarska županija, Croatia, Bobovik II, 9

DE VÂNZARE - Cod. 40920

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 116 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Casă de vacanță spațioasă ideală pentru o familie mai mare pe insula Vir, în apropierea țărmului și a centrului orașului.
Dimensiunea fundației este de 136 m2, dintre care 116 sunt interiorul casei și două terase acoperite. Restul de 20 m2 a fost folosit pentru garaj.

Casa este formată din trei dormitoare, o baie și o cameră de bucătărie combinată. În plus, există două terase acoperite, una în fața casei și una în spate. Terasa din spate vine, de asemenea, cu un cuptor din cărămidă personalizat, perfect pentru grătare, pește la grătar și friptură sub clopot. În cele din urmă, casa vine, de asemenea, cu un garaj spațios și un loc de parcare suplimentar neacoperit.
Dimensiuni camere:
Dormitorul 1: 12,3 m2
Dormitor 2: 12 m2
Dormitorul 3: 8,10 m2
Baie: 4,96 m2
Living + bucătărie: 18,72 m2
Terasa din fata: 18,7 m2
Terasa din spate: 11,7 m2
Garaj: 19,5 m2

Curtea acoperă 166 m2. Majoritatea curții acoperă partea din față a casei. Terenul casei este înconjurat de un gard de ciment acoperit cu piatră decorativă. Există două puncte de intrare printr-o poartă mică de fier și o poartă mare de fier (pentru intrarea în mașină).

Casa este complet mobilată, care include următoarele:
- paturi king-size, dulapuri mari și noptiere în toate cele trei dormitoare
- duș, cadă, mașină de spălat, încălzitor electric de apă în baie
- dulapuri de bucătărie superioare și inferioare, blat mare pentru bucătărie, toate aparatele de bucătărie necesare (aragaz - combinație electricitate / gaz, cuptor electric, încălzitor mic de apă, frigider, cuptor cu microunde), masă mică și scaune potrivite în bucătărie
- două canapele mari cu funcționalitate extensibilă, dulap TV din lemn și o măsuță de cafea în sufragerie
Toate mobilierele sunt incluse în preț.

În ceea ce privește utilitățile, casa este complet echipată cu toate infrastructurile necesare pentru electricitate, apă și instalații sanitare. Nici electricitatea, nici apa nu sunt conectate în prezent la casă. Problema energiei electrice este în curs de soluționare și va fi asigurată financiar de vânzător, sperăm cel târziu până în aprilie 2021. În ceea ce privește apa, insula Vir a început să conecteze gospodăriile insulare la linia principală de apă și, în momentul scrierii, așteptăm cu răbdare să ne conectăm rândul. Dacă este absolut necesar, casa are un puț de apă care poate fi folosit pentru a furniza apă întregii case. Trebuie remarcat faptul că o astfel de apă nu este bună de băut, dar este perfectă pentru spălare, curățare și scăldat.

Casa se află la cel mult 150 m de cele mai apropiate plaje (trei dintre ele în total), precum și de baruri și restaurante de pe litoral. O astfel de poziție permite accesul ușor și rapid la plajă pentru o înotare rapidă (sau nu atât de rapidă), fiind totuși suficient de departe de toate punctele fierbinți turistice pentru a asigura liniște și pace. Casa este, de asemenea, foarte aproape de centrul insulei, deoarece durează doar 15 minute pe jos sau doar 5 minute cu mașina.

Pentru orice întrebări suplimentare, negocieri și aranjamente, vă rugăm să luați legătura cu mine prin telefon (apel, text, Whatsapp, Viber) - +385952103997. În plus, puteți să mă contactați cu ușurință prin e-mail - silvia.kurolt@gmail.com.

* Limita de fotografii pare a fi 4, așa că, dacă doriți să vedeți restul casei, contactați-mă cu amabilitate și voi trimite restul fotografiilor direct.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB