DE VÂNZARE Vilă, Stara Kapela, Zagreb region, Croatia, Stara Kapela 90

DE VÂNZARE - Cod. 29339

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 934 m²
  • Camere: 21
  • Podea: 3

Cazare: 934 m2 Vila cu trei case auxiliare suplimentare de 441 m2, parc privat de 10.000 m2

Timpul de vizionare: la cerere

Vila de 934 m2 și trei case auxiliare suprafață totală 441 m2, este situat în apropiere de Zagreb, într-un cadru liniștit în mediul rural, zona parcului de 10.000 m2. Acesta este conectat la Zagreb, printr-un drum rapid. Proprietatea este accesat de pe drumul pe două laturi. Intrarea din față a Estate este realizat din fier forjat solide, iar proprietatea are propriul bine apa de la o adâncime de 120 m.
In cadrul vilei exista incalzire centrala cu gaz, inclusiv 6 cazane de alimentare instant. Parterul cuprinde în plus o încălzire prin pardoseală. La primul etaj si mansarda de încălzire prin pardoseală s-au separat sisteme de încălzire. Fiecare unitate are un cazan de gaz separat, care sunt independente unul față de celălalt. Acoperitoare de podea sunt realizate din granit superioare, marmura si podele din lemn exotic de primă clasă. Zidurile sunt dublate, în grosime de 50-80 cm. Tamplarie este cea mai mare parte din aluminiu. Mașini de iarbă de cosire și întreținerea parcurilor, precum suflante de zăpadă sunt incluse. 2 linii ISDN, 6 numere de telefon, max-TV, schimb de telefon și un server propriu evidenția potențialul de afaceri al acestei reședințe. Holul de la intrare este decorat cu arta vitralii. La parter se afla o camera de zi mare frumos, cu o bibliotecă, bucătărie, spațiu de birouri și o terasă mare conectat la bucătărie. Vila dispune de 13 grupuri sanitare si 5 bai. La primul etaj include un apartament cu cinci camere si un apartament de trei camere. Mansardă cuprinde 13 camere spațioase. Camerele pot fi utilizate ca camere de practica in cadrul clinicii.
proprietate ideală pentru clinica medicala privata, dar, de asemenea, de reședință privată de lux, sau un alt interes comercial (turism rural, rezidență exclusiv pentru persoane în vârstă etc). Iubitorii de natură cărora le place să combine munca într-un mediu liniștit, cu împrejurimi luxoase și care doresc să fie aproape de Zagreb, va recunoaște potențialul acestui Fond. Este o propunere de investiții profitabilă datorită faptului că peste drum se preconizează o ședere pentru persoanele în vârstă (până la 200 de persoane), care cuprinde un restaurant, farmacie, clinica, wellness și alte facilități.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB