DE VÂNZARE Vilă, Privlaka, Zadarska županija, Croatia, Bilotinjak bb

DE VÂNZARE - Cod. 40172

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 487 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 123

Casa este situată în fața portului principal din Bilotinjak, la 30-40 de metri de mare. Vederea spre mare există dintr-o parte a casei (atât de la parter, cât și de la primul etaj, care poate fi văzut în fotografii. A fost mutat în 1995. Designul este foarte modern, iar casa este foarte confortabilă și construită pentru cele mai înalte standarde.
La parter, de pe toată fața și fața laterală, există terase pavate (dintr-o singură bucată). Parterul este format dintr-un living mare, bucătărie, baie și încăpere comună. Parterul constă, de asemenea, dintr-un garaj care face parte integrantă din casă.
La etaj sunt trei dormitoare și două băi. Fiecare cameră are o loggie mare cu vedere la mare. Mansarda casei este mare și neutilizată. Creșterea cu jumătate de metru ar oferi spațiu pentru amenajarea unui apartament mare.
Grădina este extrem de „verde”, plină de diferite tipuri de plante mediteraneene plantate și întreținute de ani buni. Pe lângă oleandru, piatră, dar și garduri verzi „vii” de cireșe de laur și ligustrum, există cireșe, pere, smochine, rodii.

- construcție cu materiale naturale
- casa este complet mobilată
- bucătărie și băi cu toate aparatele

Stațiunea turistică complet urbanizată Bilotinjak este situată pe partea de sud a municipiului Privlaka, situată lângă mare și canalul Zadar, cu vedere la insulele Ugljan, Rivanj, Sestrunj, Dugi otok și alte insule ale arhipelagului Zadar în direcția din Olib, Silba și Premuda.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB