DE VÂNZARE Hotel, Crikvenica, Primorsko-goranska, Croatia, Bana Jelačića 6

DE VÂNZARE - Cod. 24458

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 7915 m²
  • Camere: 130
  • Podea: 5

Hotel Park 3 * este situat in cel mai bun loc de Crikvenica Riviera. Orașul de Crikvenica se numără printre cele mai renumite statiuni climaterice și de pe litoral din Europa. Datorita pozitiei geografice deosebit de favorabile și chiar excelentă în cea mai atractivă parte din Golful Kvarner și la mică distanță de cele două mari centre urbane, croate și europene, Crikvenica este astăzi una dintre cele mai preferate destinații Marea Adriatică.
Hotelul "Park" a fost construit în 1920 pentru primul său proprietar Dr. Siedl de Viena ca un sanatoriu boli respiratorii, iar mai târziu a devenit un refugiu preferat de clienți fond de baie și odihnă.
Proprietatea este situată la liniștit, înconjurat de verdeață și de locație liniștită, aproximativ. 70 m de mare.
Clădirea hotelului include o zonă brut de 11.695 mp. De metri, cu o suprafață teren de 2.678 mp. De metri, și poate găzdui 287 de persoane. Acesta are un restaurant, cocktail lounge, săli de congres, copii joaca-camere, wellness și centru medical, bar espresso în aer liber, parcare etc.

Există posibilitatea de a construi un acoperiș plat, ca schema de urbanism a acestei zone hotel de vedere standardizarea înălțimi de construcție, precum și lărgirea drumului de lângă hotel de 2.5 metri, astfel încât lățimea drumului final inclusiv carosabil, trotuar și locuri de parcare vor fi de 9,5 metri. Acest drum va fi un drum cu sens unic, iar planurile schemă de urbanism pentru construcția de parcare subterana, in timp ce prospectiv renovare Hotelul include "camere inteligente", piscina cu apa de mare, mai mare capacitate parcare, precum și îmbunătățirea wellness deja existent, medical, catering și facilități de servicii.
Primul reconstrucția și extinderea hotelului "Park" a avut loc în 1986. Acum, hotelul nu funcționează pentru că a doua reconstrucție este în curs, care include: mobilier nou, băi noi, nou pavaj din piatră etaj, re-montaj și re- Echipamente de facilități de catering și servicii.
După reconstrucție, Hotel Park va avea un stil de 4 * și va găzdui 287 de persoane.

Hotel Park este proprietatea companiei AVRORA d.o.o. Crikvenica, Croația
Proprietarul este prezent în căutarea pentru o opțiune, nu numai pentru vânzare, dar ca un parteneriat.
Noi nu sunt de vânzare obiect!
Vindem proiect de investiții!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB