DE VÂNZARE Casă terasată, Gajac, Novalja, Pag, Ličko-senjska županija, Croatia, Gajac kazeta A6 br. 43

DE VÂNZARE - Cod. 36848

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 70 m²
  • Camere: 3
  • Podea: duplex

Aceasta este o casa pe terasa de pe litoral - Jasmine Grove - care asigură confortul și intimitatea. Acesta este situat într-o stațiune turistică Gajac. Parcela de teren împrejmuită și acoperită este de 106 m2, plus parcela privată la intrare. Există o terasă mare de lamelă de 60 m2 cu un șemineu și un duș solar, aproximativ 20m2 este acoperiș.

Cladirea duplex cu 70 m2 este spatioasa pentru 4 adulti, optional 6 paturi suplimentare. Acesta oferă un living mare, zonă de luat masa, bucătărie, două dormitoare separate, baie și două grupuri sanitare.

Casa este complet renovat, recent echipată și are dispozitive noi: discher Bosch, mașină de spălat Candy, hub, tv. Internet, tv, telefon.

Clasificate pentru inchiriere: 4 stele.

Casa are încălzire prin pardoseală și aer condiționat cu opțiune de încălzire în toate spațiile. Casa este izolată termic și are ferestre cu trei straturi, cu jaluzele și plase de țânțari.

Plaja frumoasă, cu apă curată și fundul de nisip, este la 150 m de mers pe jos. Lungo mare, loc de joacă pentru copii, parc acvatic, restaurante, piețe, cluburi de noapte sunt în apropiere.

Insula Pag este cunoscută pentru multe plaje frumoase și club de noapte din Zrće, ulei de măsline și brânză de oaie. Kolansko blato este o rezervație de animale, observarea păsărilor este posibilă. Plajele frumoase din regiunea Novalja și Kolan sunt aproape.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB