DE VÂNZARE Vilă, Umag, Istria, Croatia, Via Morno 7

DE VÂNZARE - Cod. 32463

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 390 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 3

Vila cu piscină, Umag-Istria, 800m de la mare

Cumpara această vilă frumoasă complet renovat și dotat la 800m de la mare, cu o piscină nouă, Villa este situat într-o zonă liniștită din Umag, în centrul unui teren 1183 m2. Piscina are cea mai modernă dezinfecția cu apă sărată și este înconjurat de o mare foișor kiwi.
Vila are 2 camere mari de viață și 2 bucătării complet echipate, cele mai multe în aer liber de bucătărie de vară lângă piscină. Fiecare dormitor și cameră de zi au terasă proprie și aer condiționat. Vila are 5 bai, plus 1 WC lângă piscină.

interioare si exterioare Scari permite conversia rapidă a spațiului în două sau trei unități separate (apartamente), fără investiții suplimentare! Vila are 4 stele din categoria de turism! Acesta poate fi folosit numai pentru familie sau dorința pentru un nou proprietar, în totalitate sau în parte, pentru turism.

Marea și celebrul Stella Maris se află la doar 800 de metri de casă și în câteva minute de mers pe jos, există două magazine, trei cafenele și trei restaurante.

Casa are supraveghere video, TV prin satelit, Wi-Fi și telefon. Gazul oraș se află lângă complot și poate fi înlocuită rapid și ușor cu încălzire existente pe încălzirea uleiului.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB