DE VÂNZARE Vilă, Kaštela, Split, Croatia, Sinokoše

DE VÂNZARE - Cod. 27870

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 270 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Casă familială atractivă în Kastela într-o zonă liniștită, de 270 m2 la 525 m2. Casa este construită din materiale de înaltă calitate, și se vinde complet mobilat si utilat cu mobilier si echipament modern. Însuși conceptul casei este conceput și pus în aplicare strălucit. La parter este un garaj spatios din care mai multe etape asigură o intrare directă la sala. Din hol duce în zona de living constând dintr-o cameră de zi, sala de mese și bucătărie, disponibile pentru plăcerea maximă pe tot parcursul zilei și seara. În hol există o toaletă mai mică. Etajul următor este de fapt un mezanin, care este amplasat un dormitor cu baie și acces la un balcon privat și pot fi folosite ca un apartament separat. Ultimele etaje, înălțimea primului etaj este format din trei dormitoare extrem de mari și băi spațioase. Există, de asemenea, găzduit un balcon. O alta într-o serie de avantaje ale acestei case este un subsol mare bine izolată, care oferă într-adevăr o mulțime de posibilități de utilizare.
Teren de casa este o altă poveste. Cu dragoste îngrijit de gazon de către proprietar, tineri pomi fructiferi și un foișor în grădina de 12 m2, care întregesc această proprietate de exceptie.
Dreptul de proprietate este clar 1/1 cu toate autorizațiile, fără nici un fel de marfă. Locuinta dispune, de asemenea, un certificat energetic clasa "B".

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB