DE VÂNZARE Teren construibil, Sibenik, Regione di Sebenico e Tenin, Croatia, Lozovac

DE VÂNZARE - Cod. 26057

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 150000 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Locația planificată a proiectului "IVANAL PLAZA" este situat în județul Sibenik-Knin, aproximativ 15 km sud-est de orașul vechi din Sibenik pe platoul de Lozovac. Site-ul este cu vedere la Parcul Național Krka și faimoasele cascade Skradinski Buk.

Proiectul "Ivanal Plaza" se referă la construirea unui complex turistic compus din mai multe segmente: vile, complexe sportive, apartamente, complex hotelier, un restourant cu un centru vedere panoramică, wellness și de sănătate, parc / forestiere și alte facilități de petrecere a timpului liber.
Segmente ale proiectului:

1. Condominium Hotel - Vile
Construcția de 30 de vile de lux (cu 200 m2 de suprafață de suprafață de cca. Fiecare) este planificat, fiecare cu două etaje, cu o terasă, grădină și o piscină și vedere cascade Krka.

Complex 2. Sport
Construirea unui complex sportiv include facilități exterioare și interioare de sport, sala multifunctionala, o piscină, medicina sportiva si centru de sport.

3. Hotel Condominium - Suites
200 apartamente sunt plannned fi bulit, fiecare în jurul 200m2, conceput ca apartamente cu două etaje individuale, protejate de terase și suprafețe mari verzi. Blocuri de apartamente sunt avute în vedere pentru a fi pe mai multe etaje, inclusiv unele facilități suplimentare.

4. Hotel Complex
Complexul hotelier este planificat să aibă un centru de afaceri de raspandire pe 30.000 m2, inclusiv alte facilități, cum ar fi însoțesc un centru de congrese, casino, restaurante și buticuri.

5. restaurant Panorama cu facilități suplimentare
Restaurantul este situat în cea mai bună poziție cu o vedere panoramică frumoasă la cascade Krka.

Toate clădirile să fie construite sunt concepute într-un mod de a forma un "zid cerc" în jurul zonei de Ivanal, cu un pătrat în partea centrală și enabeling o vedere frumoasă la cascada înconjurător fiecare construcție.

6. Wellness & Spa Center
Centrer Wellness și Spa i planificate a fi construite pe o suprafață de 30.000 m2 si ar inclued un cinic, de asemenea.

7. Facilitățile suplimentare
Facilități suplimentare va intinde pe 10 000 m2, inclusiv muzeu, centru educational Krka, centru multimedia, bar caffe, club de noapte și zona comercială.

8. Park / Padure
Nu va fi un mare parc între clădiri, cu numeroase trasee care duc spre diferite păduri și lacuri mari sau mai mici. Există, de asemenea diferite bazine de dimensiuni și iazuri mici.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB