DE VÂNZARE Teren construibil, Makarska, Split, Croatia, Zaostrog

DE VÂNZARE - Cod. 28630

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 5400 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Construirea de terenuri este în loc în Makarska Riviera, care se află în poziția sa situat în partea centrală superioară a orașului, departe de linia de mare aproximativ 150 m, în timp ce marginea superioară a parcelei delimitate rutier de stat D8 pe traseul drumului Makarska - Ploce. Din orasul Makarska Zaostrog distanta de 36 km de orașul Ploce 21 km, o distanță, care reprezintă, de asemenea, distanța dintre cei mai apropiați compuși la autostrada A1 Zagreb - Ploce (tunel Sf. Ilie - farfurii).

Parcela care face obiectul vânzărilor în forma corespunzătoare naturii și a planurilor de flexibile și modele conceptuale. Se compune din mai multe particule de registru funciar înregistrate în registrul funciar al Tribunalului Municipal din Makarska, a cărui co-proprietari înscriși în cartușe de registru funciar relevante și particulele respective nu sunt grevate de orice marfă înregistrată nici neînregistrate.

În conformitate cu planul spațial al municipalității Gradac proprietate subiect este situată în zona mixtă - în principal, construcția de locuințe parțial construite și parțial în construcția de așezări neamenajat prin care se pot construi clădiri joase și medii. Pe particula subiect exista toata infrastructura: curent electric, apa, canalizare, drum asfaltat spre latura mare și acces direct la D8 drumul principal.
utilitati:
uzină de apă
orașului canalizare
drum asfaltat
permisiuni:
din titlu fapta

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB