DE VÂNZARE Hotel, Orebic, Peljesac, Croatia, Brace Radic

DE VÂNZARE - Cod. 25085

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 510 m²
  • Camere: 11
  • Podea: 4

Casa este situata in sudul Dalmacia, în colțul de sud-vest a peninsulei Peljesac, în orașul de Orebic aproximativ 100 km de Dubrovnik vecină faimoasa insula Korcula. Aceasta zona este renumita drept pentru atracțiile sale și monumente istorice. Mai mult decât atât, este, de asemenea, un renumit regiune viticolă. Vin sale emblematice, Dignac este considerat a fi unul în cazul în care cele mai bune 10 de vinuri din lume.
Casa este situat la 120 de metri de malul marii de nisip din Peljeski Riviera înconjurată de stânci stancoase.
Există o plajă publică chiar în fața casei popular cu familiile cu copii.
În vârstă de 25 de ani Motelul este un cutremur-proof, construire convenabil și estetic. (Casa a fost planificat, proiectat și construit / construită bine de fiecare aspect, cum ar fi fundații, pereți, betonare, electricitate etc. - Întregul plan și construcție documentație este disponibil).
Oaspetii sunt intampinati de un palmier mare, leanders și unele plante mai exotice din 520 m2 teren, care este înconjurat de un gard. Există, de asemenea, o mulțime de parcare în spatele casei, oferind locuri pentru 5 mașini. Parcarea este înconjurat de un mic un kiwi și spalier de vie. Puteți găsi, de asemenea, o curte din spatele casei, care este plin de fructe (portocale, lamaie, Clementine, fig) copaci. Un loc de joacă a fost, de asemenea, construit în curte, care este un loc minunat pentru copii să se joace și să te distrezi.
Casa are 4 etaje capacitate de 10 camere cu totul. Fiecare cameră are o baie "proprie" (Cazare 2 și 3 și sală de 7 și 8 are o baie comună) echipat cu o cadă de baie, chiuvetă și toaletă. Toate camerele sunt mobilate cu noptiere, paturi și dulapuri. Toate camerele au un balcon și vedere la scaunul (cameră 2 și 3 și sala de 7 și 8 parts un balcon).
Toate camerele au un ventilator, aer conditionat si frigider. În plus, există o suită în casa în care o cameră de zi, un dulap și 2 dormitoare oferă confort pentru oaspeți. Suita este mobilat cu o canapea, paturi si piese elvețiene de mobilier din lemn și are o baie proprie. Pe 2 parti, puteți găsi o terasa de 60 m2, acoperită cu calcar.
La subsol se află o sală de mese de aproape 100 m2 utilat si mobilat (2 mașini de spălat vase, cuptoare, cuptoare cu 3 2 microunde, fier, masă de biliard, etc. Subsolul poate servi drept un lounge și un loc de întâlnire.
Casa scărilor și terasa sunt acoperite cu calcar; mozaicuri din lemn sunt stabilite la etajele în camere.
Apă caldă este furnizată de surse de alimentare solare.
Casa are un garaj cu rafturi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB