DE VÂNZARE Garsonieră, Zadar, Zadarska županija, Croatia, Borik

DE VÂNZARE - Cod. 29915

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 54 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Atractiv apartament cu un dormitor într-o locație excelentă și cu vederi frumoase la mare, situate în Borik, în Zadar. Apartamentul este situat la primul etaj al unei clădiri rezidențiale cu patru unități rezidențiale. Se compune dintr-un hol, bucatarie, sala de mese, living, bai, grupuri sanitare, dormitoare, balcoane spațioase și un loc de parcare alocat in curte si depozitare in subsol. Suprafața utilizabilă netă totală este de 54 m2.

Imobilul este extrem de bine realizat, geamuri termopan construit cu geamuri triple (in bai si camere cu plase de țânțari), izolație de 10 cm, de securitate ușa din față și de foc. Imobilul este racordat la rețeaua de apă și de energie electrică și o treaptă de epurare biologică pentru mediu. Setați sistemul solar pentru apă caldă și încălzire în pardoseală sau apă în toate camerele, cu excepția dormitoare. Încălzire și răcire este activată și pompe de căldură elegant.

Apartamentul este situat într-o locație excelentă. Vedere la mare se extinde aproape din orice unghi al apartamentului și datorită poziției sale excelente, nu este posibil ingrosata. Clădirea se află în etapele finale de planificare, și va fi finalizat în totalitate în toamna anului 2016, dar apartamentele sunt deja acum, gata să se mute.

Apartamentul este situat in cartierul Borik Zadar, cunoscut pentru plajele sale cu nisip și cu pietriș, care sunt bine echipate cu facilități suplimentare pentru divertisment și recreere, iar în sat există facilități sportive. Borik este o destinație pentru frumoase plaje și ușor accesibile recomandat pentru familiile cu copii, o varietate de facilități sportive în apropierea centrului de Zadar, Peninsula, face interesant pentru tineri și iubitori. Ea are o parte excelenta a orasului cu transportul in comun, are restaurante excelente, baruri, cluburi de noapte și parcuri pentru copii.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB