DE VÂNZARE Casă, Bribir, Crikvenica, Croatia, 33, Podskoci

DE VÂNZARE - Cod. 27888

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 130 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Casă de piatră veche situată în satul pitoresc Bribir, Croația! Bribir este situat ideal pentru persoanele interesate de pe litoral în vacanță, schi, mounteniring sau cu bicicleta, și este la doar 6 km de orașul Novi Vinodolski. Aerul este proaspăt de munte în timp ce se bucură de proximitatea de plajele Adriatice.

Această casă de piatră construită este format din două niveluri. La nivel de intrare, există o mare cameră de familie, cu podele din piatră frumoasă, un șemineu, bucătărie și baie. La nivelul superior sunt trei camere, care servesc în prezent ca dormitoare. Casa este complet mobilat și gata să se mute. Bucurați-vă de toate aparatele de bucătărie, ustensile, precum și o mașină de spălat rufe.

Intrarea la casa este fie de pe stradă sau din spatele casei. Gradina este înconjurată de zidul înalt de piatră. Mai mult decât atât, există, de asemenea, un punct de intrare în grădina din propria zonă de parcare.

Una dintre cele mai frumoase caracteristici ale casei este o terasa mare cu vedere la grădină, cu intrare din camera de familie. In timpul lunilor de vară, acesta este un loc de neînlocuit în cazul în care o poate petrece toată ziua în confort, iar în cazul în care treiarii smochine furnizează o umbră plăcută în timpul căldurii zilei la mijlocul.

Pe de compus există două mici clădiri de piatră construite. Unul acum servește ca o magazie. Există, de asemenea, o clădire suplimentară de aproximativ 28m2, cu ziduri de piatră și podea de ciment. Acesta poate fi o cameră hobby, un spațiu de stocare mare, o den, sau chiar poate servi ca o camera de urgenta pentru oaspeții suplimentare atunci când trei camere din casa nu sunt suficiente.

În afară de faptul că casa are curent electric si apa curenta, există o veche fântână cu apă piatră funcțională în curte umplut cu o apă de ploaie limpede.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB